Om oss

Blåhuset er eit frittståande kjøpesenter. Vår butikkmiks har både lokale og kjederelaterte butikkar! Vi gir deg uante og spesielle muligheiter innan shopping og trivsel.

Visste du at..

Vi opna i 2001

Blåhuset opna dørene 5. desember 2001 med eit areal på 8.000 kvadratmeter. I 2008 utvida vi våre butikklokale til heile 12.000 kvadratmeter. I 2016 har vi bygd om deler av 2. etasjen, tatt grep for å betre kundeflyten og tilkomsten samt auke attraktiviteten til kjøpesenteret.

Frittståande kjøpesenter

I hjartet av Ulsteinvik

Blåhuset ligg midt i hjartet av Ulsteinvik og kan tilby gode parkeringsfasilitetar, både innvendig og utvendig. Senteret går over to etasjer og har kontorlokale i etasjene over.

Vi er eit frittståande kjøpesenter som i dag består av 19 butikkar. Blåhuset er ein naturleg møteplass for alle aldersgrupper.  Vi har ei fin blanding av lokale og kjededrevne butikkar, som gjer at alle våre målgrupper kan finne spennande varer hos oss.

Blåhuset skal vere folkeleg, kunnskapsrikt, engasjert og imøtekomande. Vi håper du sit att med dette inntrykket etter eit besøk hos oss. Velkomen!