SOMMARFERIE!

Sommar og skulefri! Den kjensla når skule og jobb er unnagjort, og late gode dagar, med uante moglegheiter ligg føre. I denne sommarbloggen har vi samla nyheiter frå våre butikkar som vi håpar kan gi deg gode tips og mykje inspirasjon for sommaren. Og så kryssar vi sjølvsagt fingrane for solbrillevêr heile tida.

Sommarmote i herlege fargar!
På med kjolen og shortsen, og eit par trendy solbrillar. I år skal det være massevis av herlege fargar i sommargarderoben.

Kolasj AK Ydame

Sommarantrekk frå AKY dame- og herreklær

Kolasj Lindexdame

Sommarantrekk frå Lindex

Kolasj AK Yherre

Sommarantrekk frå AKY dame- og herreklær

Tilbehøyret er viktig for å setje prikken over eit kvart antrekk. Om sommaren er eit par lekre solbriller eit "must", og ei ny veske til sommarkjolen gjer antrekket komplett. Eit vakkert smykke kan gjere heile antrekket. Og sommarsveisen må sjølvsagt på plass, gjerne så lettstelt som mulig.

Kolasj S Ttilbehør

Solbriller og vesker som du finn hos Skin Tonic Ulsteinvik

Kolasj S Tparfyme

Produkt frå Skin Tonic Ulsteinvik

Barna veks raskt, og det som passa i fjor sommer er høgst sannsynleg for lite i år. Lindex har massevis av flotte klede til barna i herlege friske sommarfargar.

Kolasj Lindexjente

Klær til jente frå Lindex

Kolasj Lindexgutt

Klær til gutt frå Lindex

Kolasj Lindexbaby

Klær til baby frå Lindex

Mange ønsker seg ein aktiv og sporty ferie. Utstyret er da viktig for å oppnå best mogleg komfort. Intersport på Blåhuset har det du treng til ein sporty ferieoppleving.

Kolasj Intersport

Sportsutstyr frå Intersport Ulsteinvik

Koble av med ei god bok

Legg deg i sola eller finn deg ein skyggeflekk, og nyt ei god bok i sommar. Er det krim, romanse, eller barnebøker som trengs? Eller kanskje noko som kan inspirere til kvar ein skal feriere?

Kolasj NB

Bøker frå Notabene bokhandel

Sommarleik og fine stunder

Det er berre rett og slett litt betre og hyggelegare når drikka er kald, ungane har nokre strandleike eller oppblåsbare dyr dei kan halde på med. Nille har så mykje kjekt som passar til strandlivet eller sommarfesten!

Kolasj Nille

Sommerinspirasjon frå Nille

Det er tid for å nyte late dagar og lange lyse sommarkveldar. Skap deg ein koseleg krok i hagen der sommarblomstrane får skape stemninga. Eller kos deg med en vakker bukett inne dersom det skulle begynne å regne.

Kolasj MG

Vakre blomster frå Mester Grønn

Sommarmat

Det er tid for grilling, middag på terrassen, og nyting av alt det gode sommaren har å by på når det kjem til mat. Berre plukk med deg nydeleg bakst før turen går mot stranda eller fjellet, eller la deg inspirere til å lage noko ekstra godt sjølv.

Coop1

Knasande sprø pizza på grillen. Oppskrift frå Coop Mega

Coop2

Grønnsakene som passer best på grillen. Oppskrifter frå Coop Mega

Coop3

Jordbær med chevre og chili. Oppskrift frå Coop Mega

Coop4

Alkoholfrie drikker med jordbær. Oppskrift frå Coop Mega

Sunkost1

Ostekake med bringebær. Oppskrift frå Sunkost

Vi kryssar alt for at det blir nydeleg vêr, og at du får ein fantastisk fin sommar! Sommarhelsing frå alle oss på Blåhuset.

Publisert 17. juni 2022 \12l 12:31. Oppdatert 17. juni 2022 \17l 5:12.