Konfirmasjonstid

No er det igjen konfirmasjonstid, og vi kan endeleg invitere så mange gjester vi berre ønsker! Berre det er verd ei feiring i seg sjølv! Vi på Blåhuset har samla gode tips til deg som konfirmant, eller gjest, som gjer at dagen kan bli heilt fantastisk. Akkurat som konfirmanten fortener! Gratulerer til alle konfirmantar og lykke til med den store dagen frå oss på Blåhuset!

Den perfekte gåva

Det er stor stas å vere gjest i konfirmasjon, men det er ikkje alltid like lett å finne ei gåve. Vårt tips er å kjøpe noko som varar. Ei tidlaus klokke eller eit vakkert smykke kan vere supert å ha til ungdomsfesten og andre anledningar, eller så er pynt til bunaden alltid ein sikker vinnar.

Kolasj Bjørklundkonf

Gåvetips til konfirmanten frå Bjørklund

Til ein sporty konfirmant finn du massevis av flotte gåvetips hos Intersport på Blåhuset.

Kolasj Intersportkonf

Gåvetips frå Intersport Blåhuset

Hos Creativo finn du massevis av koselege interiørgåver med fine ord og også tips til korleis du kan pynte konfirmasjonsbordet.

For den bokelskende konfirmanten finn du massevis av flott gåvetips hos Notabene bokhandel.

Kolasj N Bkonf

Boktips frå Notabene bokhandel

Litt ekstra stas

Nobel Frisør og Velvære kan hjelpe deg med styling til den store dagen, anten du er konfirmant eller gjest. Her kan du få ordna både hår og makeup.

Kolasj Nobelkonf

Flott styling frå Nobel frisør og velvære

Friske fargar og detaljar

Hos Skin Tonic finn du tips til korleis du kan sette prikken over i'en på antrekket, med ei ny veske, makeup og parfyme. Dette er også gode gåvetips til konfirmanten.

Kolasj S Tkonf

Lekre produkt frå Skin Tonic Ulsteinvik

Pynta og dekka bord

Detaljar er viktig når det kjem til konfirmasjonsdagen. Alt i frå pynten på kaka til korleis borddekorasjonen skal vere. Her er nokre flotte bukettar, inspirasjon og tips til korleis du kan gjere dagen litt ekstra fin.

Kolasj M Gkonf

Vakre blomster frå Mester Grønn Blåhuset

Kolasj Nillekonf

Lekre produkt og detaljar frå Nille

Festdagens antrekk

Motebildet er prega av at vi endeleg går vår og sommar i møte. Bunad er sjølvsagt ein sikker vinnar men her har vi samla nokre andre alternativ til merkedagane i mai. Friske mønster og spreke fargar er stort mot sommaren, som alltid. Herlig!

Kolasj AK Ykonf

Flotte klede frå Aky Ulsteinvik

Kolasjlindexdamekonf

Flotte klede frå Lindex

Kolasj A Kyherrekonf

Flotte herreklede frå AKY Ulsteinvik

Borna skal sjølvsagt også pynte seg. Mai er full av familiefestar og kjærleiksfylte anledningar, inkludert konfirmasjon.

Kolasj Lindexguttkonf

Festklede til gutt frå Lindex

Kolasj Lindexjentekonf

Festklede til jente frå Lindex

Kolasjlindexbabykonf

Festklede til baby frå Lindex

Dekk bordet med god mat og kaker

Vi må sjølvsagt ikkje gløyme noke av det viktigaste som høyrer med til den store dagen! God mat og kaker! Masse kaker! Ønskjer du å gjere det litt enklare og mindre stressande for deg sjølv får du her nokre gode tips til kva du kan lage. Smakfulle kaker bestilles hjå Valaker bakeri og konditori.

Kolasjvalakerkonf

Nydelege kaker frå Valaker bakeri og konditori

Vi håpar at skuldrane kanskje blei litt lågare av desse tipsa, og ikkje minst at konfirmasjonsdagen blir heilt fantastisk og ein dag ingen kjem til å gløyme. Gratulerer så mykje, helsing frå alle oss på Blåhuset!

Publisert 08. mai 2022 \20l 8:05. Oppdatert 11. mai 2022 \13l 1:37.