10-19 (10-16)

Sommar og skulefri

Temperaturmålaren har vist raude tall, men òg blåe tall. Det har vore strålande sol, men regn også. Akkurat slik sommaren på Sunnmøre brukar å vere med andre ord - sommerferie er det uansett! I denne sommarbloggen har vi samla nyheiter anten om det blir ferie i byen eller på fjellet, også kryssar vi sjølvsagt fingrane for solbrillevêr heile tida.

Sommarmote hey, hey sommarmote

Det er lite som slår kjensla av å få på seg ein sommarkjole, eller ein behageleg shorts. I butikkane er det mykje av den slags no, og lette klede med fargar og mønster burde ligge fremst i skapet til finevêrsdagane.

Akydamer 12 Juni

Klede frå AKY - Sjå meir her

Bizarre 12 Juni Rett

Klede frå Bizarre - Sjå meir her

Lindexdame 12 Juni Rett

Klede frå Lindex - Sjå meir her

Ny sommarsveis?

Håret kan trenge litt ekstra pleie no. Sol, varme og saltvatn kan slite på håret. Ta deg ein tur til dei flinke frisørane hjå Nobel!

Nobelfrisør 12 Juni

Hårklipp og produkt frå Nobel - Sjå meir her

Sommarglade born

Borna har mykje tid til aktivitet no som skulane er ferdig for i år, og den er det mange som veit å nytte. Anten om det er fotballskule, heimeferie eller ein skal ut å reise, er det alltid kjekt å overraske dei små og litt større med nye klede - for det dei hadde i fjor har dei mest sannsynleg vakse frå.

Baby 12 Juni

Klede frå Lindex - Sjå meir her

Jenter 12 Juni

Klede frå Lindex - Sjå meir her

Gutt 12 Juni

Klede frå Lindex - Sjå meir her

Shorts kvar dag!

Livet berre kjennes betre når ein kan hoppe i shortsen for å byrje dagen. Både når ein skal ut å vandre i gatene, men òg når ein skal ut i vatnet. Korterma skjorte til kvelden og festen er digg, og ikkje minst også trendy - køyr på med litt mønster!

Herre 12 Juni

Klede frå AKY - Sjå meir her

Lukta av solkrem og parfyme

Solkrem er et must, og når det kryp over 30 grader er det fort gjort å sveitte litt òg, men det er ingen grunn til at det skal vere dårleg lukt av den grunn.

Apotek1 6 Juni

Solkrem og produkt frå Apotek1 - Sjå meir her

Skintonic 9 Juni

Parfymer og sminke frå Skin Tonic - Sjå meir her

Hugs væske, men òg veske

Begge er viktig, men med kvar sine formål. Ei veske skal vere fin, men ikkje minst praktisk. Vi har mange sommarfavorittar å velge i, så du kan vere sikker på å få plass til alt du og dine treng ein varm sommardag.

Skintonic Vesker 9 Juni

Vesker frå Skin Tonic - Sjå meir her

Skin sterkare enn sola

Med flotte smykker, armeband, ringer og klokker kan du skine ekstra, sjå ekstra bra ut, og ikkje minst passe ekstra godt på tida - for den flyg når ein har det kjekt.

Bjørklunddame 12 Juni

Produkt frå Bjørklund - Sjå meir her

Bjorklundherre 12 Juni

Produkt frå Bjørklund - Sjå meir her

Heng du med i sommar?

Ein trend vi ser meir og meir av, er å komme seg opp og ut i telt eller hengekøy. No når fleire skal ta ferien anten her heime eller andre stadar i Noreg, så blir nok aktivitetsnivået også skrudd opp nokre hakk. Har du det treng, eller kjem du ein tur innom for å oppgradere?

Intersport 12 Juni

Produkt frå Intersport - Sjå meir her

Teknisk sommarstemning

Det er mange ting naturen står for om sommaren, men det er neimen ikkje alt. Treng du noko hjelp frå teknologien så har vi til både liten og stor.

Elkjop 12 Juni

Produkt frå Elkjøp - Sjå meir her

Koble av med ei god bok

Ligg i sola eller finn deg ein skyggeflekk, og nyt ei god bok i sommar. Er det krim, romanse, eller barnebøker som trengs? Eller kanskje noko som kan inspirere til kvar ein skal feriere?

Notabenebøker 6 Juni Riktig

Bøker frå Notabene - Sjå meir her

Sjølv om borna kanskje ikkje vil høyre det, så går sommaren fort og plutseleg er det skule igjen. Kvifor ikkje berre kjøpe sekk med ein gong, så er dykk klare til eit nytt skuleår allereie no?

Notabenesekker 12 Juni

Sekker frå Notabene - Sjå meir her

Ver kreativ i sommar

Sjølv om ein ikkje er på skule eller jobb, så er det godt å bruke topplokket litt likevel. Om det så er å lese nokre fine dikt på ein kaffekopp eller eit skilt, eller om du vil lære deg å bli allsongens far eller mor med ein ukulele-trall. Også kan ein no sjølvsagt unne seg noko litt ekstra fint eller godt i sommartider.

Creativo 12 Juni Rett

Produkt frå Creativo - Sjå meir her

Sommarleik og fine stunder

Det er berre rett og slett litt betre og hyggelegare når drikka er kald, ungane har nokre strandleike eller oppblåsbare dyr dei kan halde på med, og lunch- eller middagsbordet er dekka og ser ekstra sommerleg ut. Kom innom om du skulle mangle noko!

Nille 12 Juni

Sommarprodukt frå Nille - Sjå meir her

La inne bli ute

Å vere ute er sjølvsagt best på sommaren, men det er ikkje alltid vêret tillet det. I tillegg er det godt å få fargar, lukt, og ikkje minst frisk luft innandørs med flotte og sommarlege blomar.


Mester Gronn 12 Juni

Blomar frå Mester Grønn - Sjå meir her

Sommarmat

Det er tid for grilling, middag på terrassen, og nyting av alt det gode sommaren har å by på når det kjem til mat. Berre plukk med deg nydeleg bakst før turen går mot stranda eller fjellet, eller la deg inspirere til å lage noko ekstra godt sjølv.

Valaker 6 Juni

Herleg bakst frå Valaker

Vi kryssar fingrar og tær for at det blir nydeleg vêr, og at du får ein fantastisk fin sommar! Sommarhelsing frå alle oss på Blåhuset.

Publisert 09. juni 2020 kl 8:26. Oppdatert 06. august 2020 kl 9:32.